Specialerbjudande till dig som är kund hos SEB

Mot bakgrund av den ansträngda finansiella situationen för många företag vill Pepicon hjälpa fler livskraftiga företag att fortsätta sin verksamhet.

Erbjudandet:

Som kund hos SEB får du tillgång till en fri testmånad av Pepicons verktyg + en Basic-licens för 100 kr/månad under 5 månader (83 procent på ord pris 3021 kr). Därefter kan du välja Epic- eller Basic-licens till ordinarie pris eller avsluta tjänsten. Erbjudandet gäller som längst till och med den 31 december 2020.

Gör så här:

Registrera dig och ditt företag för en fri testmånad genom att klicka på TRY FOR FREE. Kampanjkoden SEBPEPB kommer sedan automatiskt att fyllas i när du köper licensen efter att testmånaden är slut.

Pepicon är en SaaS-lösning (Software as a Service eller ”mjukvara som tjänst”) för kapitalanskaffning och exit som guidar företag från start till mål. Mjukvaran hjälper bolag att bemästra och effektivisera hela processen för att resa kapital – på egen hand eller med hjälp av andra. I systemet skapas ett professionellt investeringsunderlag som gör bolaget redo för kapitalanskaffning eller exit 24/7. Många investerare kan bjudas in simultant, med bibehållen kontroll av vilka som är intresserade. Själva kapitalanskaffningen kan sedan genomföras helt digitalt i mjukvaran.